Een personal coach Arnhem kan jou helpen bij het behalen van jouw doelen. Een personal coach weet precies wat jij nodig hebt en kan dit vertalen naar een perfect plan die helemaal voor jou persoonlijk is gemaakt. Deze expert krijgt deze informatie van jou middels een intakegesprek. In dit gesprek gaat deze coach jou vragen wat jij wilt bereiken met het sporten. Dit kunnen hele specifieke doelen zijn, maar ook wat vagere. Met beide weten ze wel raad.

personal coach in Arnhem

Bijhouden van progressie

Als je sport met een expert wil je natuurlijk één keer in de zoveel tijd weten hoe je ervoor staat en hoeveel je vooruit gaat. Dit is heel logisch en daarom zitten er in het plan meetmomenten. Op deze momenten gaat een personal coach Arnhem met jou samen metingen uitvoeren om te kijken hoeveel progressie je hebt gemaakt. Dit wordt gedaan door het wegen van jou, het meten van jouw kracht als jouw doel is om sterker te worden en spiermassa aan te komen. Als jouw doel is om af te vallen kijken ze naar jouw gewicht. Veel mensen hebben als doel om een beter uithoudingsvermogen te hebben. Dit kunnen ze mooi meten door middel van een zware training waarin je tot het uiterste gaat. Dit kunnen ze vervolgens vergelijken met andere metingen en kun je zien hoe ver je vooruit bent gegaan.

Welke voeding is belangrijk voor het zien van progressie

De meest belangrijke voedingsstof voor het aanmaken van spieren is proteïne. Deze stof zorgt voor de bouw van de spieren. Als je spiermassa wilt aankomen zul je hier veel meer van moeten eten dan normaal. Verder zijn ook koolhydraten enorm belangrijk voor spiergroei. Dit is namelijk de brandstof van jouw lichaam. Hoe meer je kunt doen in de sportschool hoe meer spieren je lichaam moet maken en koolhydraten helpen bij het hebben van genoeg energie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *