STANDAARD CABERG MAASTRICHT


Veel te vroeg, zo jong, waarom…

Mitch Beste leden,

Mitch, één van de spelers van ons G-elftal is op 22-jarige leeftijd plotseling overleden. De schok bij zijn medespelers en de club is enorm groot. Mitch was een zeer geliefde en gewaarde speler van vv SCM.

Graag willen wij iedereen die daar behoefte aan heeft uitnodigen op dinsdag 24 april 2018 om 19.30 uur in de kantine van vv SCM om Mitch te gedenken. Tevens is er ook de gelegenheid om te condoleren. Uiteraard zal het bestuur ook aanwezig zijn en daar waar mogelijk ondersteunen. Ons voornemen is om aanstaande zondag een minuut stilte in acht te nemen uit respect voor Mitch.

Het bestuur van vv SCM condoleert de familie en vrienden van Mitch met dit tragisch verlies. Wij gaan je missen.

Onderstaand informatie over de dienst van Mitch. Mitch

Samenvatting vv SCM - HeerVOORBESCHOUWING SCM - RKSV HEER

De topper komende zondag in de 3e klasse A is SCM tegen RKSV Heer. Beide Maastrichtse ploegen azen op het kampioenschap. Eerder won de fusieclub Standaard Caberg in en van Heer met 2-5. SCM had een riante voorsprong opgebouwd in de 3e klasse, echter is deze voorsprong flink geslonken. Voor de neutrale toeschouwer of aandachtige volger van deze klasse is dit daarom niet minder leuk, de spanning is hierdoor alleen maar toegenomen. Heer is momenteel de trotse koploper met 36 punten behaald in 18 wedstrijden. SCM zou deze koppositie weer terug kunnen overnemen aangezien zij 34 punten hebben met 17 gespeelde wedstrijden.

De geoliede motor van SCM van voor de winterstop is spaak gelopen mede door de uit de hand gelopen gestaakte wedstrijd tegen BMR. De gevolgen waren 2 spelers die voor langere tijd geschorst zijn aan de kant van SCM. De afgelopen 4 wedstrijden heeft de ploeg van Yvo Jongepier (hoofdtrainer SCM) niet meer gewonnen. De laatste twee werden zelfs verloren tegen respectievelijk UOW'02 en SVN/BtB Consultancy. Jongepier kan niet over een geheel fitte selectie beschikken, gezien de twee geblesseerden en de eerdergenoemde twee geschorsten.

Trainer Edwin Hermans kan met zo'n 5 geblesseerden ook niet over een geheel fitte selectie beschikken. In tegenstelling tot SCM zit Heer in een lekkere flow. Zo werd er zondag van nummer 3 Weltania met 4-2 gewonnen na een 0-2 achterstand. Heer heeft nog wat goed te maken tegen SCM. Trainer Hermans verwacht net als zijn collega trainer Jongepier een open wedstrijd.

Het belooft een spektakel te worden in deze Maastrichtse derby! Zondag 15 april om 14:30 uur.

Bron "In de Wandelgangen"

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

Contact

Secretariaat adres  043-3431333

adres  Correspondentie-adres:
      Postbus: 2778
      6201 JB Maastricht
email  Email: vvscm@vvscm.nl
email  Email: site@vvscm.nl
adres Website: www.vvscm.nl

Accomodatie

      Sportcomplex Toustruwe
      Toustruwe 10
      6218 XZ Maastricht
adres  Telefoon: 043-3431333

PR

       Bart Willemsen
email  Email: sponsoring@vvscm.nl