STANDAARD CABERG MAASTRICHT


vv SCM in de groete cortége

Unne groete merci aon us sponsors Hotel delabourse, Vloerliggers.com, De keukenstudio en Jos en Carla Bollen veur de wekelijkse gooi zörg bij ut bouwe vaan de wagel. Och welle veer al de lui die weer met gelaope zien bedaanke ........ ut waor super sjiek

Compliminte
De Wagelbouwers

vv SCM in de groete cortege


Wagen De wagel is bijnao klaor.
Veer starte es nr 3 in de optoch en komme zoondag um 1 oor bij mekaar achter de barakken, dezelfde plek es veurig jaor.
Wee met get gere opgeve veur woensdag ivm de Inkaope.

CompliminteWagenWagenWagen

Prinses Ellis

Prinses EllisLeef Vastelaovend vierend volk vaan VV SCM,

E paar weke geleije woort iech gebeld door uzze Prizzedent Jan met de vraog of iech Prinses waw weure vaan VV SCM. Heij hoofde iech netuurlijk neet lang euver nao te deenke… JAO! De 1e Prinses van VV SCM, wie sjiek is miech dat! De daog die volgde, waore daog vol spanning, zenuwe en veural miene moond hawwe. Veural dat lètste is veur miech neet mekelik. Gisteraovend, vriedag 2 Fibberwarie, waor t daan eindelik zoe wied. Nao t bekind make vaan John “De Stievel” es vrijwilliger vaan t Jaor, moch iech mien opwachting make oppe buun. De Sjevraoje ginge miech euver t ganse lief wie eindelik ut maske aof ging en eederein t moch wete: Prinses Ellis de 1e!!! Wat waor t ‘ne manjefieke aovend en wat höb iech met uuch allemaol genote! Iech bin daan ouch zier gruuts om uuch te mage veur goon in de kaomende Vastelaovend, te beginne zoondag in de groete Cortèsj vaan Mestreech!

Vastelaovend Same!

Prinses Ellis I

Meer foto's

Vrijwilliger van het jaar bij vv SCM

John DerhaegGisteravond is in onze kantine door wethouder Bert Jongen van cultuur, onderwijs, jeugdzorg, gezondheid en student & stad die de zieke André Willems verving wegens ziekte wethouder van onder andere Sport & Recreatie John Derhaeg in het bloemetje gezet als vrijwilliger van het jaar categorie sport. John is bijna dagelijks te vinden bij vv SCM. Zoals bij vele bekent als alias "De Stievel" het manusje van alles binnen onze vereniging, hij onderhoud de kleedlokalen, kantine, terreinknecht en ga maar door. Als club hoeven we hem maar te vragen en hij staat klaar. Ook de mindere klusjes na een feestje of wedstrijd hij draait er zijn hand niet voor om, om alles weer spic en span te maken. Hij staat voor iedereen klaar. John is in een woord GEWELDIG. En alsof dit alles niet genoeg is doet hij dit zelfde kunstje ook nog eens op basisschool Sint ODA te Maastricht. John namens vv SCM bedankt voor het vele werk dat jij als vrijwilliger bij ons verricht.

Voorbeschouwing op wedstrijd aanstaande weekendTevreden over het verloop van de winterstop?

De winsterstop is voor ons prima verlopen. Voor het nieuwe jaar hebben we het ZVV Hazendans zaalvoetbal toernooi (voor clubteams) gewonnen. Na het nieuwe jaar hebben wij ons kunnen meten, met wedstrijden tegen 2de klassers Scharn en GSV. Verder zijn we met de hele selectie een weekendje weggeweest naar Breda. De 1ste wedstrijd na de winterstop hebben we, in de hol van de leeuw, gewonnen van directe concurrent RKSV Heer (2-5).
Kortom: We zijn dik tevreden!

Nog steeds op koers betreffende Uw doelstelling aan het begin van dit seizoen?

De eerdere doelstelling, om voor de 1ste 5 plekken te strijden, hebben we bijgesteld. We willen graag promoveren naar de 2de klasse en we liggen op koers. Als dat nou wordt bereikt via het kampioenschap of de nacompetitie is mij egaal. Uiteraard gaan we voor het hoogst haalbare! We hebben de 2ste periode gewonnen en zijn dus al zeker van deelname aan nacompetitie. We zijn er met z’n allen van overtuigd dat het nog keihard werken wordt om deze doelstelling te behalen. Er liggen namelijk een paar uitstekende ploegen op de loer.

Met welke verwachting ga je zondag beginnen aan de tweede seizoenshelft, van de competitie?

De 2de seizoenshelft zal lastiger worden. We zijn de te kloppen ploeg. De tegenstanders zullen zich meer gaan aanpassen en daar zullen wij een plan B of C tegenover moeten stellen. We hebben nu een reeks van 4 wedstrijden waarin we 12 punten moeten halen. Dat zal zeer lastig worden maar we gaan er alles aan doen om dit te bewerkstelligen. Uiteraard hopen we dat de concurrentie nog een paar punten gaat morsen. Zondag spelen we thuis tegen BMR en deze ploeg is altijd lastig te bespelen voor vv SCM. De 1ste wedstrijd van het seizoen hebben wij nipt een punt kunnen pakken tegen BMR waar goalgetter Marco Willems in de slotfase de gelijkmaker binnenkopte. We zijn op onze hoede maar willen ons ook revancheren voor dit puntverlies.

Wat weet je van je tegenstander?

BMR is een ploeg die het moet hebben van hard werken en vooral counteren. Deze tactiek beheersen zij al jaren tot in de puntjes en is lastig te bespelen. BMR heeft ook een trainerswissel meegemaakt in de winsterstop (Rob Delehaije) en je weet nooit wat dat met een ploeg doet.

Je verwachting van de wedstrijd van zondag?

Ik verwacht een leuke wedstrijd met 2 gemotiveerde ploegen die voor de winst zullen gaan. Waar wij vooral het spel zullen gaan maken en BMR loert op de kansen die zich zullen gaan voordoen. We zijn 100% gemotiveerd en willen de lijn van ons goede veldspel tegen RKSV Heer doortrekken.

Bron "In de Wandelgangen"
Door: Ralph van Tilborg

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

Contact

Secretariaat adres  043-3431333

adres  Correspondentie-adres:
      Postbus: 2778
      6201 JB Maastricht
email  Email: vvscm@vvscm.nl
email  Email: site@vvscm.nl
adres Website: www.vvscm.nl

Accomodatie

      Sportcomplex Toustruwe
      Toustruwe 10
      6218 XZ Maastricht
adres  Telefoon: 043-3431333

PR

       Bart Willemsen
email  Email: sponsoring@vvscm.nl