STANDAARD CABERG MAASTRICHT


Nostalgie

Nu vrijdagavond 26 april komt oud FC Vinkenslag op bezoek bij vv SCM. Start wedstrijd om 19.30 uur. Daarna DJ !!! FC Vinkenslag was een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Maastricht uit het woonwagenkamp Vinkenslag, opgericht in 1972. In 1977 werd de club lid van de KNVB. De club had nooit meer dan ongeveer 100 leden en geen jeugdafdeling. Tot 2007 speelde de club op Sportveld Vinkenslag bij het kamp. In 2007 verhuisde de club naar Sportpark Zuid waar het de faciliteiten deelde met VV De Heeg. Het eerste elftal van de club werkte zich op tot de Zondag Hoofdklasse B waaruit de club in 2005 degradeerde. In 2011 degradeerde de club naar de Tweede klasse. Op 27 februari 2012 maakte het bestuur bekend dat alle teams per direct teruggetrokken werden en dat de club wordt opgeheven.

Paashaas bij vv SCM

Afgelopen zaterdag 20 april 2019 heeft de paashaas een bezoek aan vv SCM gebracht. Helaas was hij zijn eieren onderweg verloren. De jeugd van vv SCM heeft de paashaas goed geholpen om ze terug te vinden. Na wat te drinken en een presentje gingen alle aanwezige jeugdleden tevreden na huis.

Kansloze missie voor UOW ’02 bij sterk spelend SCM !

Na de nederlaag zondag j.l. moest UOW ’02 op Paaszaterdag aantreden voor de 2e wedstrijd in het tweeluik tegen SCM. Vol goede moed togen wij vandaag naar Maastricht in de hoop dat SCM na de moeilijke inhaalwedstrijd van donderdag vandaag iets minder sterk voor de dag zou komen. UOW ’02 miste aanvoerder Rob Schneider en moest tegen het geroutineerde SCM alle zeilen bijzetten om een goed resultaat te boeken. De balvaste spelers Jawad Radouane, Muran Mortiaux, Marco Willems en Karel Ritchi waren bij elke aanval van SCM betrokken en de eerste grote kans werd voor open doel gemist door Jawad Radouane. Na balverlies bij UOW ’02 op het middenveld was de strakke pass op de mee opgekomen Wesley Westenberg en de daarop volgende voorzet werd door de inlopende Marco Willems op waarde geschat en hij liet keeper Sandro Arruvaino kansloos 1-0. Enkele minuten later was het weer Marco Willems die de uitstekende pass van Jawad Radouane verzilverde 2-0. De goed leidende jonge scheidsrechter Islam Elsayyad floot even later voor het rustsignaal. UOW ’02 maakte in de rust gebruik van een dubbele wissel: Shawn Peters en Pim Theunissen namen de plaats in van de geblesseerde Tom Dautzenberg en de hard werkende maar wat ongelukkig spelende Kay van Haaren.

Na de rust ranselde eerst keeper Sandro Aruvaino een afstandsschot van Muran Mortiaux uit zijn doel en had de kopbal van Pim Theunissen een beter lot verdiend, maar keeper Redondo Asselmans wist de goed ingekopte bal toch te keren. Toen Marco Willems sneller was als de UOW ’02 verdedigers en Sandro Aruvaino de lange bal op Willems wilde onderscheppen door snel en ver uit zijn doel te komen was de stiftbal van Marco Willems doeltreffend en tekende hij voor zijn 3e treffer 3-0. UOW ’02 gaf de moed niet op en bleef toch de aanval zoeken en na goed opbouwend werk van Milan de Pree, was Daan Dela Haye zijn verdediger te snel af en zijn goede voorzet werd door Shawn Peters ook goed afgewerkt 3-1. In de 82e minuut werd een afstandsschot van Muran Mortiaux stijlvol door Sandro Aruvaino over de lat getikt. Het was echter uitstel van executie, want 2 minuten later was het Jordy Franssen die een snelle aanval wist af te ronden en de eindstand op 4-1 bepaalde.

Tekst: Bert Wassen, UOW 02
Bron; "In de Wandelgangen"

UOW ’02 gaat strijdend ten onder tegen vv SCM

100ste van Macro Willems
Het was weliswaar weer een zure en onnodige nederlaag voor het jonge UOW ’02 team, maar over de hele wedstrijd gezien, was SCM wel de verdiende winnaar. Vooral in de 1e helft was SCM duidelijk de betere ploeg en gaf de 1-1 ruststand een vertekend beeld. SCM liet heel wat goede kansen liggen en UOW ’02 grossierde in heel veel balverlies in de opbouw of was te onrustig en hielp SCM met veel matige passes. In de 10e minuut ranselde Sandro Arruvaino met een machtige save een kopbal van Marco Willems uit zijn doel en ook in het vervolg miste SCM enkele goede uitgespeelde kansen. In de 26e minuut was het echter raak. Een misverstand tussen de UOW ’02 verdedigers Joep Weijers en Lars Peters lag aan de basis van de treffer van Roy Haesen. Hij profiteer nu wel van deze mogelijkheid en liet Sandro Arruvaino kansloos 0-1. UOW ’02 creëerde daarentegen weinig kansen. Toch viel uit het niets de 1-1. Lars Peters scoorde in de 37e minuut. Via een fraaie technische uithaal kogelde hij de bal uit de lucht van zeker 20 meter in het SCM doel 1-1. UOW ’02 creëerde daarentegen weinig kansen. Toch viel uit het niets de 1-1. Lars Peters scoorde in de 37e minuut. Via een fraaie technische uithaal kogelde hij de bal uit de lucht van zeker 20 meter in het SCM doel 1-1.

In de 2e helft een heel ander spelbeeld. UOW ’02 was nu veel meer in balbezit. Patrick Maenen fungeerde als aanjager voor UOW ‘02 en hij was tevens een stoorzender voor SCM. Bij SCM heerste Muran Mortaux als een echte veldheer. Hij was scherp in de duels en alle passes waren op maat. Tot de 60e minuut waren er dan ook geen kansen meer. Daarna kon een goede aanval over rechts met een strakke voorzet op de juist ingevallen Pim Theunissen nog met veel moeite gekeerd worden door de SCM keeper, terwijl aan de andere kant Sandro Aruvaino door goed uitkomen de stand nog in evenwicht wist te houden. In de 62e minuut viel dan toch de 1-2. Scheidsrechter Kerstges wees gedecideerd naar de stip na een overtreding van een UOW ’02 verdediger binnen het strafschopgebied. De pingel was voor Marco Willems een buitenkansje en die werd dan ook koelbloedig benut. Even later kreeg dezelfde Marco Willems weer een vrije kans, maar die miste hij voor open doel. UOW ’02 was even later kort bij de gelijkmaker, maar de door Pim Theunissen ingeschoten bal werd nog juist van de doellijn gewerkt. Uiteindelijk was het toch weer Marco Willems, die in de 85e minuut de verdiende overwinning voor SCM nog wat meer kleur gaf 1-3.

Tekst: Bert Wassen, UOW 02
Bron; "In de Wandelgangen"

Trainers seizoen 2019-2020

Ronnie Crommen

Fred Bulte

Het bestuur van vv SCM heeft met Ron Crommen een ervaren coach in huis gehaald. De Belgische trainer heeft de trainingsdiploma’s UEFA C-B en A en is zelf lang keeper geweest. vv SCM is dan ook verheugd dat Ron Crommen samen met de vernieuwde technische staf kan gaan bouwen aan een succesvolle selectie. Fred Bulte gaat komend seizoen Ron Crommen assisteren. De twee mannen hebben in het verleden al samen gewerkt bij Willem 1 en Heidebloem. Enkele jeugdspelers van vv SCM zijn onlangs toegevoegd aan de selectie en er zijn gesprekken gevoerd met nieuwe spelers die in het nieuwe seizoen vv SCM komen versterken. Goed is ook te melden dat er veel nieuwe aanmeldingen zijn van jeugdspelers zodat er in het komende seizoen gestart kan worden met nieuwe jeugdteams. Ook is er nu weer een G Jeugdteam begonnen. Alleen het dames elftal kan nog nieuwe leden gebruiken, dus dames kom eens kijken bij vv SCM.

Bron "In de Wandelgangen"

vv SCM - SVN/BTB CONSULTANCY

Bruijnen Had Randy Bruijnen een voorgevoel???????????.
SCM en SVN hebben de punten broederlijk verdeeld in een wedstrijd waarin de scheidsrechter een hoofdrol speelde. In de 13 minuut scoort Glenn Lemlijn nadat een schot van Vichy door de doelman van SCM was gekeerd. Heel SVN juicht en tot ontsteltenis van iedereen keurt scheidsrechter van Veenendaal dit doelpunt vanwege buitenspel af. Klinkklare onzin daar zelfs de grensrechter niet vlagde. Hij gaat aansluitend nog naar de grensrechter toe en wat is zijn antwoord nu? "Correct scheids de speler die op doel schoot stond buitenspel". Nog geen 5 minuten later ligt de bal achter Tim Mohnen nadat men slecht opgesteld stond bij een hoekschop van SCM, 1-0. BruijnenIn de 2de helft had SVN het beter staan en het was Raúl Erkens die met een droge knal de 1-1 scoorde. Bij SCM gingen de kopjes naar onderen en men was rijp voor de sloop. Een mooi genomen vrije trap van Raúl Erkens werd door Stephan Schiffer keihard binnen gekopt en het was 1-2. Als SVN het wat beter had uitgespeeld dan had men makkelijk 1-3 en zelfs 1-4 kunnen scoren maar nu viel in blessuretijd de treffer aan de andere kant 2-2. Volgens velen had dit doelpunt nooit goedgekeurd mogen worden maar de scheids hield voet bij stuk. De scheidsrechter had vandaag een grote stempel op deze wedstrijd gedrukt en vond van zich zelf dat hij het perfect had gedaan.Bruijnen

Bron "In de Wandelgangen"

SVN/BTB CONSULTANCY - vv SCM

SVN heeft vandaag een makkelijke overwinning geboekt tegen SCM uit Maastricht. Ondanks enige afwezige spelers draaide de mannen van Dennis Voorst vanaf het begin signaal de tegenstander de duimschroeven aan. Binnen 20 minuten hadden Jasper Braad(een prachtige genomen vrije trap in de kruising) en Sven van Haaren de stand op 2-0 gebracht. Er waren nog meerdere mogelijkheden om de marge te vergroten maar men vergat om de trekker definitief over te halen. Aan de andere kant kreeg SCM ook enkele mogelijkheden om te scoren maar de paal stond succes in de weg. Na rust drong SCM wat meer aan maar dat leidde niet tot kansen, terwijl SVN daarentegen wel de mogelijkheden benutte.Het was Mitchell Mertens die de 3-0 liet aantekenen. Shota van SCM deed iets terug en scoorde de 3-1. Na een splijtende pass van Mitchell Mertens op Sven van Haaren scoorde laatstgenoemde de 4-1. De 5-1 kwam van de voet van Glenn Lemlijn. Zondag 7 april a.s. speelt SVN/BtB Consultancy een uitwedstrijd en wel tegen SCM uit Maastricht. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

Bron "In de Wandelgangen"

Hoofdsponsoren

Subsponsoren

Contact

Secretariaat adres  043-3431333

adres  Correspondentie-adres:
      Postbus: 2778
      6201 JB Maastricht
email  Email: vvscm@vvscm.nl
email  Email: site@vvscm.nl
adres Website: www.vvscm.nl

Accomodatie

      Sportcomplex Toustruwe
      Toustruwe 10
      6218 XZ Maastricht
adres  Telefoon: 043-3431333

PR

       Bart Willemsen
email  Email: sponsoring@vvscm.nl