Januari

12 jan Algemene ledenvergadering vv SCM

ALGEMENE LEDENVERGADERING vv SCM 2017/2018Het Bestuur van vv SCM nodigt jou van harte uit voor de algemene ledenvergadering op vrijdag 25 januari 2019 om 21.00 uur
Voor jou eigen belang en in het belang van vv SCM stellen wij jou aanwezigheid zeer op prijs.

Agenda:
1. Opening van de vergadering:
2. Vaststelling van de notulen van de vorige vergadering:
3. Jaarverslag van het bestuur:
4. Financieel jaarverslag over afgelopen boekjaar:
5. Goedkeuring van de balans en staat van baten en lasten:
6. Verslag kascommissie:
7. Verkiezing kascommissie: De leden: Renie Beckers is aftredend.
   Voor 2018-2019 hebben zitting in de kascommissie: Patricia Hardy en Felix Kallen.
   Het reserve lid Ger Cramer wordt toegevoegd als 3 e lid. Er zal 1 nieuw lid worden gekozen als reserve.
8. Benoeming bestuursleden:
    Aftredend en niet meer herkiesbaar is Fuad Afansiou.
    Aftredend en herkiesbaar zijn Jaack Mommers en Remco Schoonbrood.
    Deze kunnen door acclamatie herkozen worden.
    Eventuele nieuwe kandidaten voor een bestuursfunctie:
    Onder verwijzing naar de statuten kunnen door ten minste drie leden kandidaten voor de bestuursfunctie worden gesteld.
   Kandidaten dienen 24 uur voor deze vergadering Bekend te zijn bij het secretariaat.
9. Vaststelling van de contributie.
    Voorstel aan leden verhoging van contributie nieuw voetbalseizoen 2019/2020
    Een verhoging van gemiddeld 10%
10. Vaststelling van de begroting.
11. Toelichting AVG
12. Toekomst vv SCM
13. Rondvraag:
14. Afsluiting door de voorzitter.

De notulen alsmede het financiële verslag 2017/2018 liggen vanaf 19.00 uur ter inzage in de kantine van vv SCM.
Afmelden voor genoemde vergadering kan bij alle zittende bestuursleden.

Het bestuur Januari 2019

27 jan Nieuw prinsenpaar

Alicia & ShennoShenno:
Gisteren ben ik prins van de ballemennekes geworden. Het was een hele leuke dag. Ook vond ik het spannend. Ik was flink zenuwachtig. Heb me gisteren super geamuseerd met de Ballemennekes en alle andere mensen.

Alicia:
Gisteren ben ik prinses van de ballemennekes geworden. Ik vond het heel erg leuk. Ook voelde ik me een echte prinses. Zenuwachtig was ik heel erg bij het uitroepen. Heb me flink geamuseerd, maar op het laatste was ik wel heel erg moe.

Wij prins Shenno de eerste, en prinses Alicia willen alle mensen bedanken die gisteren gekomen waren. Zonder jullie was het niet zo een groot feest geworden. Ook willen wij de mensen bedanken die deze dag mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie was deze dag en deze ervaring er nooit geweest.

Dank jullie wel.

Groetjes,
Prins Shenno en Prinses Alicia

Meer foto's

Februari

6 febr VV SCM NEEMT AFSCHEID VAN YVO JONGEPIER

VV SCM NEEMT AFSCHEID VAN YVO JONGEPIERIn onderling overleg hebben Yvo Jongepier en het bestuur van vv SCM besloten om na afloop van dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. De Maastrichtse hoofdtrainer heeft er dan twee seizoenen op zitten in dienst van onze club. Eerder is Yvo 4 jaar speler geweest binnen onze vereniging.
Yvo is in het bezit van Uefa C en doet dit jaar de opleiding Uefa B en zal eind mei deze opleiding afronden.
Wij danken Yvo voor al zijn inzet voor de club en wensen hem veel succes met het zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Namens het bestuur van vv SCM

10 febr Contributie

Contributie

Tijdens de jaarvergadering 25 januari 2019 is besloten dat er een contributie verhoging nodig is. De belangrijkste redenen hiervoor zijn de gestegen lasten van de KNVB, energie, gemeente en huisvestingskosten en verschillende andere kosten. Verder de gedaalde inkomsten van de kantine, sponsering, acties/loterijen, subsidies. Ook dekken de inkomsten van de contributie slechts de helft van de werkelijke kosten. Hierdoor komt onze vereniging in financiële problemen. Financieel is dit door de club niet meer op te brengen. Het bestuur heeft dan ook diverse financiële maatregelen ( o.a. bezuinigingen ) moeten nemen. Wij vertrouwen er dan ook op dat u begrip hebt voor deze verhoging. Onder de kolom clubinfo vindt je de nieuwe contributiebedragen. De ingangsdatum van de verhoging is: 1 januari 2019

Soort lid Prijs per maand Prijs per jaar
Senioren € 18,00 € 216,00
Veteranen € 6,00 € 72,00
Jeugd JO19 € 14,50 € 174,00
Overige Jeugd € 12,50 € 150,00
Jeugd onder 7 € 10,00 € 120,00
G teams € 12,00 € 144,00
Bestuur vv SCM

10 febr Dames-Hierezitting

Dames-Hierezitting

Zie foto's

20 febr Nieuwe container

Container voor oud papier
Er is de laatste tijd veel oud papier bezorgd bij vv SCM. Zo veel zelfs dat er een grotere container is geplaatst. Dus kom maar op met dat papier en karton. De opbrengst gaat volledig naar de club.

23 febr Seniorenbal

Seniorencarnaval


Zie foto's

Maart

5 mrt Verslag RKSV Minor/Wijnandia E2 - VV SCM E1

Kijk hier na de sfeer impressie van vv SCM in de grote optocht van Maastricht. Gemaakt door Bart Willemsen.

April

1 apr WEDSTRIJDVERSLAG SVN/BTB CONSULTANCY - SCM

SVN/BTB CONSULTANCY - vv SCM

SVN heeft vandaag een makkelijke overwinning geboekt tegen SCM uit Maastricht. Ondanks enige afwezige spelers draaide de mannen van Dennis Voorst vanaf het begin signaal de tegenstander de duimschroeven aan. Binnen 20 minuten hadden Jasper Braad(een prachtige genomen vrije trap in de kruising) en Sven van Haaren de stand op 2-0 gebracht. Er waren nog meerdere mogelijkheden om de marge te vergroten maar men vergat om de trekker definitief over te halen. Aan de andere kant kreeg SCM ook enkele mogelijkheden om te scoren maar de paal stond succes in de weg. Na rust drong SCM wat meer aan maar dat leidde niet tot kansen, terwijl SVN daarentegen wel de mogelijkheden benutte.Het was Mitchell Mertens die de 3-0 liet aantekenen. Shota van SCM deed iets terug en scoorde de 3-1. Na een splijtende pass van Mitchell Mertens op Sven van Haaren scoorde laatstgenoemde de 4-1. De 5-1 kwam van de voet van Glenn Lemlijn. Zondag 7 april a.s. speelt SVN/BtB Consultancy een uitwedstrijd en wel tegen SCM uit Maastricht. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

Bron "In de Wandelgangen"

9 apr WEDSTRIJDVERSLAG vv SCM - SVN/BTB CONSULTANCY

vv SCM - SVN/BTB CONSULTANCY


Bruijnen Had Randy Bruijnen een voorgevoel???????????.
SCM en SVN hebben de punten broederlijk verdeeld in een wedstrijd waarin de scheidsrechter een hoofdrol speelde. In de 13 minuut scoort Glenn Lemlijn nadat een schot van Vichy door de doelman van SCM was gekeerd. Heel SVN juicht en tot ontsteltenis van iedereen keurt scheidsrechter van Veenendaal dit doelpunt vanwege buitenspel af. Klinkklare onzin daar zelfs de grensrechter niet vlagde. Hij gaat aansluitend nog naar de grensrechter toe en wat is zijn antwoord nu? "Correct scheids de speler die op doel schoot stond buitenspel". Nog geen 5 minuten later ligt de bal achter Tim Mohnen nadat men slecht opgesteld stond bij een hoekschop van SCM, 1-0. BruijnenIn de 2de helft had SVN het beter staan en het was Raúl Erkens die met een droge knal de 1-1 scoorde. Bij SCM gingen de kopjes naar onderen en men was rijp voor de sloop. Een mooi genomen vrije trap van Raúl Erkens werd door Stephan Schiffer keihard binnen gekopt en het was 1-2. Als SVN het wat beter had uitgespeeld dan had men makkelijk 1-3 en zelfs 1-4 kunnen scoren maar nu viel in blessuretijd de treffer aan de andere kant 2-2. Volgens velen had dit doelpunt nooit goedgekeurd mogen worden maar de scheids hield voet bij stuk. De scheidsrechter had vandaag een grote stempel op deze wedstrijd gedrukt en vond van zich zelf dat hij het perfect had gedaan.Bruijnen

Bron "In de Wandelgangen"

10 apr Trainers seizoen 2019-2020

Trainers seizoen 2019-2020


Ronnie Crommen

Fred Bulte

Het bestuur van vv SCM heeft met Ron Crommen een ervaren coach in huis gehaald. De Belgische trainer heeft de trainingsdiploma’s UEFA C-B en A en is zelf lang keeper geweest. vv SCM is dan ook verheugd dat Ron Crommen samen met de vernieuwde technische staf kan gaan bouwen aan een succesvolle selectie. Fred Bulte gaat komend seizoen Ron Crommen assisteren. De twee mannen hebben in het verleden al samen gewerkt bij Willem 1 en Heidebloem. Enkele jeugdspelers van vv SCM zijn onlangs toegevoegd aan de selectie en er zijn gesprekken gevoerd met nieuwe spelers die in het nieuwe seizoen vv SCM komen versterken. Goed is ook te melden dat er veel nieuwe aanmeldingen zijn van jeugdspelers zodat er in het komende seizoen gestart kan worden met nieuwe jeugdteams. Ook is er nu weer een G Jeugdteam begonnen. Alleen het dames elftal kan nog nieuwe leden gebruiken, dus dames kom eens kijken bij vv SCM.

Bron "In de Wandelgangen"

12 apr Beelden vv SCM - SVME

vv SCM - SVME

16 apr UOW 02 - vv SCM

UOW ’02 gaat strijdend ten onder tegen vv SCM

100ste van Macro Willems
Het was weliswaar weer een zure en onnodige nederlaag voor het jonge UOW ’02 team, maar over de hele wedstrijd gezien, was SCM wel de verdiende winnaar. Vooral in de 1e helft was SCM duidelijk de betere ploeg en gaf de 1-1 ruststand een vertekend beeld. SCM liet heel wat goede kansen liggen en UOW ’02 grossierde in heel veel balverlies in de opbouw of was te onrustig en hielp SCM met veel matige passes. In de 10e minuut ranselde Sandro Arruvaino met een machtige save een kopbal van Marco Willems uit zijn doel en ook in het vervolg miste SCM enkele goede uitgespeelde kansen. In de 26e minuut was het echter raak. Een misverstand tussen de UOW ’02 verdedigers Joep Weijers en Lars Peters lag aan de basis van de treffer van Roy Haesen. Hij profiteer nu wel van deze mogelijkheid en liet Sandro Arruvaino kansloos 0-1. UOW ’02 creëerde daarentegen weinig kansen. Toch viel uit het niets de 1-1. Lars Peters scoorde in de 37e minuut. Via een fraaie technische uithaal kogelde hij de bal uit de lucht van zeker 20 meter in het SCM doel 1-1. UOW ’02 creëerde daarentegen weinig kansen. Toch viel uit het niets de 1-1. Lars Peters scoorde in de 37e minuut. Via een fraaie technische uithaal kogelde hij de bal uit de lucht van zeker 20 meter in het SCM doel 1-1.

In de 2e helft een heel ander spelbeeld. UOW ’02 was nu veel meer in balbezit. Patrick Maenen fungeerde als aanjager voor UOW ‘02 en hij was tevens een stoorzender voor SCM. Bij SCM heerste Muran Mortaux als een echte veldheer. Hij was scherp in de duels en alle passes waren op maat. Tot de 60e minuut waren er dan ook geen kansen meer. Daarna kon een goede aanval over rechts met een strakke voorzet op de juist ingevallen Pim Theunissen nog met veel moeite gekeerd worden door de SCM keeper, terwijl aan de andere kant Sandro Aruvaino door goed uitkomen de stand nog in evenwicht wist te houden. In de 62e minuut viel dan toch de 1-2. Scheidsrechter Kerstges wees gedecideerd naar de stip na een overtreding van een UOW ’02 verdediger binnen het strafschopgebied. De pingel was voor Marco Willems een buitenkansje en die werd dan ook koelbloedig benut. Even later kreeg dezelfde Marco Willems weer een vrije kans, maar die miste hij voor open doel. UOW ’02 was even later kort bij de gelijkmaker, maar de door Pim Theunissen ingeschoten bal werd nog juist van de doellijn gewerkt. Uiteindelijk was het toch weer Marco Willems, die in de 85e minuut de verdiende overwinning voor SCM nog wat meer kleur gaf 1-3.

Tekst: Bert Wassen, UOW 02
Bron; "In de Wandelgangen"

21 apr vv SCM - UOW 02

Kansloze missie voor UOW ’02 bij sterk spelend SCM !

Na de nederlaag zondag j.l. moest UOW ’02 op Paaszaterdag aantreden voor de 2e wedstrijd in het tweeluik tegen SCM. Vol goede moed togen wij vandaag naar Maastricht in de hoop dat SCM na de moeilijke inhaalwedstrijd van donderdag vandaag iets minder sterk voor de dag zou komen. UOW ’02 miste aanvoerder Rob Schneider en moest tegen het geroutineerde SCM alle zeilen bijzetten om een goed resultaat te boeken. De balvaste spelers Jawad Radouane, Muran Mortiaux, Marco Willems en Karel Ritchi waren bij elke aanval van SCM betrokken en de eerste grote kans werd voor open doel gemist door Jawad Radouane. Na balverlies bij UOW ’02 op het middenveld was de strakke pass op de mee opgekomen Wesley Westenberg en de daarop volgende voorzet werd door de inlopende Marco Willems op waarde geschat en hij liet keeper Sandro Arruvaino kansloos 1-0. Enkele minuten later was het weer Marco Willems die de uitstekende pass van Jawad Radouane verzilverde 2-0. De goed leidende jonge scheidsrechter Islam Elsayyad floot even later voor het rustsignaal. UOW ’02 maakte in de rust gebruik van een dubbele wissel: Shawn Peters en Pim Theunissen namen de plaats in van de geblesseerde Tom Dautzenberg en de hard werkende maar wat ongelukkig spelende Kay van Haaren.

Na de rust ranselde eerst keeper Sandro Aruvaino een afstandsschot van Muran Mortiaux uit zijn doel en had de kopbal van Pim Theunissen een beter lot verdiend, maar keeper Redondo Asselmans wist de goed ingekopte bal toch te keren. Toen Marco Willems sneller was als de UOW ’02 verdedigers en Sandro Aruvaino de lange bal op Willems wilde onderscheppen door snel en ver uit zijn doel te komen was de stiftbal van Marco Willems doeltreffend en tekende hij voor zijn 3e treffer 3-0. UOW ’02 gaf de moed niet op en bleef toch de aanval zoeken en na goed opbouwend werk van Milan de Pree, was Daan Dela Haye zijn verdediger te snel af en zijn goede voorzet werd door Shawn Peters ook goed afgewerkt 3-1. In de 82e minuut werd een afstandsschot van Muran Mortiaux stijlvol door Sandro Aruvaino over de lat getikt. Het was echter uitstel van executie, want 2 minuten later was het Jordy Franssen die een snelle aanval wist af te ronden en de eindstand op 4-1 bepaalde.

Tekst: Bert Wassen, UOW 02
Bron; "In de Wandelgangen"

23 apr Paashaas op bezoek

Paashaas bij vv SCM


Afgelopen zaterdag 20 april 2019 heeft de paashaas een bezoek aan vv SCM gebracht. Helaas was hij zijn eieren onderweg verloren. De jeugd van vv SCM heeft de paashaas goed geholpen om ze terug te vinden. Na wat te drinken en een presentje gingen alle aanwezige jeugdleden tevreden na huis.

24 apr vv SCM - FC Vinkenslag

Nostalgie

Nu vrijdagavond 26 april komt oud FC Vinkenslag op bezoek bij vv SCM. Start wedstrijd om 19.30 uur. Daarna DJ !!! FC Vinkenslag was een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Maastricht uit het woonwagenkamp Vinkenslag, opgericht in 1972. In 1977 werd de club lid van de KNVB. De club had nooit meer dan ongeveer 100 leden en geen jeugdafdeling. Tot 2007 speelde de club op Sportveld Vinkenslag bij het kamp. In 2007 verhuisde de club naar Sportpark Zuid waar het de faciliteiten deelde met VV De Heeg. Het eerste elftal van de club werkte zich op tot de Zondag Hoofdklasse B waaruit de club in 2005 degradeerde. In 2011 degradeerde de club naar de Tweede klasse. Op 27 februari 2012 maakte het bestuur bekend dat alle teams per direct teruggetrokken werden en dat de club wordt opgeheven.

Mei

9 mei Maastricht Trophy

Maastricht Trophy Pinksteren


Maastricht Trophy 2019

Tijdens het pinksterweekend is alweer de 35e editie van dit prachtig internationaal jeugdtoernooi. Meer dan 80 teams uit diverse landen en leeftijdscategorieën gaan dan weer strijden om de felbegeerde cup! Het evenement wordt gehouden op de velden van Rkvvl-polaris en VV SCM in Maastricht.

Voor het volledige programma zie onze website Maastricht Trophy

Tevens kunt u de app downloaden van euro-sportring. Selecteer Maastrichttrophy in de app en volg u favoriete ploeg op de voet. Ongeveer een week voor aanvang van het toernooi zullen de wedstrijden zichtbaar zijn en gedurende het toernooi worden hier ook de uitslagen vermeld.

Het toernooi zit nagenoeg vol we zijn alleen nog op zoek naar een U14 elftal. Weet u iemand of wilt u zelf met een team deelnemen stuur dan een bericht naar ivovandrongelen@hotmail.com

29 mei Jopie Voorst

Jopie

Bestuur vv SCM

Juni

5 juni Geboren

Goos Keulen

Keulen
Ralph Keulen en Lorena van harte gefeliciteerd met jullie zoon namens vv SCM

11 juni Rabobank / Mitch Narings toernooi 2019

Sfeer impressie Rabobank / Mitch Narings toernooi 2019


Het Rabobank / Mitch Narings G toernooi op 2e Pinksterdag was een groot succes. Veel teams uit Nederland, België en Duitsland waren al vroeg aanwezig. Bij een Belgisch team zijn een aantal speler al de nacht voor het vertrek in de kleedkamer blijven slapen zodat ze zeker op tijd waren voor het vertrek naar Maastricht. Iedere speler was fanatiek, maar er werd sportief gestreden. Ook bij de penalty bokaal werd ieder doelpunt gevierd. De aanvoerders van alle ploegen hadden besloten om de beker van de eerste plaats te schenken aan de vader van Mitch. De ploeg van vv SCM speelde de finale om de eerste en tweede plaats. Na een 0-0 stand werden er strafschoppen genomen en daar kwam vv SCM als winnaar uit de bus. Dank aan alle vrijwilligers en sponsoren voor hun inzet.

Zie foto's

22 juni Nieuws rondom selectie VV SCM seizoen 2019-2020

Nieuws selectie VV SCM seizoen 2019-2020

Logo Het seizoen 2018-2019 is voorbij, een seizoen dat we met gebundelde krachten alsnog goed hebben afgesloten. Het verloop was helaas erg groot, maar door de inspanningen van de staf en TC hebben we ook weer genoeg nieuwe aanwinsten. In totaal zijn er 16 spelers weg, echter hebben we ook zeker 13 nieuwe. De TC heeft achter de schermen dus veel werk verricht om voor het seizoen 19- 20 weer een representatieve en frisse selectie te hebben.

De trainersstaf voor as seizoen is ook compleet.

Ron Crommen (hoofdtrainer) en Fred Bulte (Coördinator selectie) waren verleden jaar al actief bij VV SCM en zullen ook as seizoen weer present zijn.

Peter Bastiaans is de nieuwe trainer voor het 2e, Jeroen Doms is de nieuwe keeperstrainer en komt over van Rkvvl-Polaris.

Vrijdag 28-6 zal er een kennismakings-BBQ worden georganiseerd bij VV SCM voor de selectie, TC en bestuur. Aanvang 19.00 uur.

De 1e trainingen van de selectie zijn 4 augustus om 11 uur. Het volledige oefenprogramma zetten we zsm online.

Het bestuur en TC heeft er het volste vertrouwen in dat we as seizoen de draad weer oppakken en dat we er samen voor gaan zorgen dat as seizoen en goed, sportief en gezellig seizoen wordt!

Voor nu, iedereen een fijne vakantie!

Met sportieve groet,

TC VV SCM

26 juni Club Pelikaan verlengd samenwerking

Club Pelikaan en vv SCM verlengen samenwerking

Verheugd kunnen wij wederom mededelen dat club pelikaan voor het derde jaar wederom haar de samenwerking metvv SCM verlengt.

Wij zijn er trots op dat wij weer op gelijke hoogte als us MVV ke van de diensten van pelikaan gebruik kunnen maken.

Namens het bestuur van vv SCM danken wij club Pelikaan.

Ook namens selectie een speciaal woord van dank aan alle medewerkers van club Pelikaan.

Het bestuur
Jacky Sangen

Juli

8 juli Programma voorbereiding 2019-2020

Programma voorbereiding

Datum Tijd Activiteit
Zo 04-08-2019 11.30 Training
Do 08-08-2019 19.30 Training
Ma 05-08-2019 19.30 Training
Wo 07-08-2019 19.30 Training
Vrij 09-08-2019 19.30 Training
Zo 11-08-2019 11.30 Training
Ma 12-08-2019 20.30 vv SCM - Heer Maastricht champions trophy
Wo 14-08-2019 18.30 vv SCM - Scharn Maastricht champions trophy
Vrij 16-08-2019 20.30 vv SCM - RKHSV Maastricht champions trophy
Zo 18-08-2019 12.00 vv SCM - vv Sittard
Ma 19-08-2019 18.30 vv SCM - I.B.C. Maastricht champions trophy
Di 20-08-2019 20.00 vv SCM - Eijsden
Vrij 23-08-2019 19.30 training
Zo 25-08-2019 12.00 vv SCM - Willem 1
Di 27-08-2019 19.30 vv SCM - Scharn
Do 29-08-2019 19.30 training
Za 31-08-2019 17.00 Bekerwedstrijd 1e
Zo 01-09-2019 11.00 Bekerwedstrijd 2e
Di 03-09-2019 19.30 vv SCM - Alfa Sport
Do 05-09-2019 19.30 training
Za 07-09-2019 17.00 Bekerwedstrijd 1e
Zo 08-09-2019 11.00 Bekerwedstrijd 2e
Di 10-09-2019 19.30 vv SCM - MVV A
Za 14-09-2019 17.00 Bekerwedstrijd 1e
Zo 15-09-2019 11.00 Bekerwedstrijd 2e
Di 17-09-2019 19.30 training
Do 19-09-2019 19.30 training
Zo 22-09-2019 14.30 1e competitie wedstrijden

11 juli Helton Fernandez

Helton Fernandez

Helton Fernandez Beste leden,

Veel te vroeg heeft Helton Fernandez ons moeten verlaten.

Helton was net nieuw bij onze selectie, en was een super talent!

In de jeugd speelde hij voor vv Standaard waarna hij even verkaste naar RKVVL/Polaris. Vorig seizoen was hij daar de belangrijke man om doelpunten te scoren in het eerste team van RKVVL/Polaris.

Dit jaar zou hij zijn kunsten weer bij ons willen laten zien.

Wij wensen familie - vrienden en al zijn naarsten heel veel sterkte met dit zwaar verdriet.

Bestuur - trainers staf - leden vv SCM

16 juli Indeling 1e 2019 - 2020

Indeling competitie vv SCM

BMR, FC Hoensbroek, Heksenberg, KVC Oranje, RVU, SV Simpelveld/ SVVME, SVN/BtB Consultancy, Spcl Jekerdal, VV Hellas, Walram, Weltania, Wijnandia, vv SCM

31 juli Bekerprogramma

Beker

Augustus

25 aug Sport en spellenmiddag

Sport en spellenmiddag

HEB JE WOENSDAG 28 AUGUSTUS VRIJ DAN BEN JE VAN HARTE WELKOM OP HET SPORTCOMPLEX TOUSTRUWE 10. BIJ VOETBALVERENIGING SCM, STANDAARD CABERG MAASTRICHT, ZIE HET VOLGEND SPANNEND PROGRAMMA. KOSTEN ZIJN INCLUSIEF IJSJE EN FRIS !

September

3 sep Grote Clubactie

Grote Clubactie


Attentie, attentie,attentie ! De Grote Clubactie !

Vanaf 14 september 2019 start de Grote Clubactie voor de jeugd van SCM.

Beste ouders van/en jeugdleden, seniorleden en supporters,

Helpt u ook mee met het ondersteunen van onze voetbaljeugd bij vv SCM !

Alle ouders van jeugdleden, seniorleden en supporters worden weer benaderd om deel te nemen aan deze actie door middel van 1 of meerdere loten te kopen/verkopen waarbij de opbrengst ten goede komt van de voetbaljeugd van SCM.

Ieder gekocht/verkocht lot is welkom en we hopen het resultaat van het vorig seizoen te overtreffen.

Weer zijn er mooie prijzen te winnen o.a. de hoofdprijs € 100.000,- , auto en vele andere prijzen. Alvast bedankt namens de jeugd van SCM voor uw medewerking.

1 lot kost € 3,- en er gaat hiervan € 2,40 naar de jeugdafdeling toe en hiervan rechtstreeks € 0,50 naar de jeugdverkoper van loten en dat kan oplopen tot een behoorlijk bedrag zakgeld.

Er kunnen losse loten gekocht of besteld worden en er kunnen eenmalige machtigingen gedaan worden.

Het bestellen van loten gaat via het machtigingsboekje dat ons jeugdlid bij zich heeft en waarbij u het aantal loten opgeeft, uw naam en adres, zodra hij de loten heeft komt hij ze u brengen en kunt u ze betalen.

Wilt u via eenmalige machtiging bestellen dan geeft u weer het aantal loten op, uw naam, adres , banknummer en uw handtekening in het machtigingsboekje.

U krijgt dan uw lotnummers automatisch via uw bankrekening en eventueel ook uw prijs en de betaling van uw loten wordt automatisch overgemaakt naar de jeugdkas, handig en verstandig.

De beste 3 verkopers ontvangen nog een extra verrassing en het team dat de meeste loten koopt/verkoopt ontvangt een prijs van 10% van de inkomsten van de verkochte loten bij SCM.

Dus SCM familie ondersteun onze/jullie jeugd en veel geluk gewenst.

De trekking is in december 2019 en wordt via de website www.vv scm.nl , www.clubactie.nl en trekkingslijsten in de kantine bekend gemaakt.

Informatie bij Vic Esten, telefoon 06 511 750 29, jeugdbestuur.

Jeugd en Hoofdbestuur vv SCM , nogmaals bedankt voor uw medewerking.

29 sep Beelden Walram - vv SCM

Walram - vv SCM


Oktober

13 okt Doelpunten vv SCM - Weltania

Doelpunten

30 okt Mick Deckers 100ste

Mick Deckers

100e competitiewedstrijd voor vv SCM

Mick Deckers Op zondag 20 oktober 2019 speelde Mick , uit bij BMR, zijn 100e competitiewedstrijd voor SCM.

Eerste competitiewedstrijd 10 mei 2015 speelde Mick, op 16-jarige leeftijd, zijn eerste competitiewedstrijd voor SCM uit bij Caesar.

Eerste doelpunt 29 januari 2017 scoorde Mick, op 18-jarige leeftijd, zijn eerste goal voor SCM uit bij Schimmert.

Mister SCM Afgelopen seizoen, 2018-2019, was Mick de enigste speler die alle 26 competitiewedstrijden gespeeld heeft. Mick staat op de Mister SCM lijst met 100 wedstrijden op de 3e plek achter Sidney Essers(123) en Cuchi Geelen(107). Vermoedelijk zal Mick beide oud collega’s dit seizoen passeren. (Mister SCM is de speler die de meeste competitiewedstrijden gespeeld heeft in de historie van SCM).

Met dank aan Breur van Gelooven voor foto en feiten.

31 okt vvv SCM - KVC ORANJE

Wedstrijdverslag vv SCM - KVC Oranje

Logo vv SCM Logo vv SCM Na dertien competitieduels en drie bekerwedstrijden zonder nederlaag te hebben afgewerkt moest KVC Oranje op bezoek bij SCM in Maastricht voor het eerst sinds lange tijd weer eens de bittere smaak proeven die een nederlaag nu eenmaal met zich meebrengt. Dat was voor het laatst gebeurd op 24 februari 2019, op bezoek bij RKHBS. Destijds werd het 4-1 voor de thuisclub, nu won SCM met 3-0. Op de zege van SCM viel niets af te dingen.

De wedstrijd in Maastricht kwam feitelijk al in een heel vroeg stadium in een voorlopige plooi te liggen. In de derde minuut slalomde Lorenzo van de Venne namens de thuisclub vanaf links de zestien van KVC Oranje binnen. Zijn inzet uit kanrijke positie ging via het been van een KVC-er boven doelman Lars van der Weide tegen de deklat. Hadden de bezoekers op dat moment nog voordeel van een van richting veranderde bal, even later werkte dat omgekeerd. Nu ging Joel Hamaekers op links het strafschopgebied binnen en kwam eveneens in kansrijke positie. Zijn poging had succes voor de thuisclub. De bal ging via het been van KVC-verdediger Bob Roberts in de korte hoek, buiten bereik van de naar de andere hoek onderweg zijnde Lars van der Weide: 1-0.

Na ruim een kwartier werd het 2-0. KVC Oranje kreeg in de beginfase van de wedstrijd nooit grip op de levensgevaarlijke aanvallers van de thuisclub, ook nu niet. Jeannot Sporck snelde op links naar de achterlijn en leverde een strakke voorzet af. Dat leverde een niet te missen kans op voor ‘tank’ Joel Mayala. Die wist er raad mee en schoot hard binnen: 2-0.

KVC Oranje hing in de Maastrichtse touwen en het zou lang duren alvorens de ploeg zich onder de druk wist uit te voetballen. Uiteindelijk lukte dat toch. De ploeg van Paul van Putten beschikt immers over meer dan voldoende vermogen om dat te kunnen. Niels Lanckohr kreeg in het eerste bedrijf een mogelijkheid en een dot van een kans. Bij zijn eerste poging ging de bal naast, de tweede keer, op slag van rust, redde doelman Davitiso Smeekes met zijn voeten.

Ware de 2-1 op het scorebord gekomen, was het duel misschien nog gekanteld. Nu gebeurde dat niet. Sterker nog, kort na de hervatting viel de wedstrijd in een definitieve plooi. Joel Mayla trok vanaf rechts naar binnen, om een droge schuiver van zijn linker te laten vertrekken, die in de korte benedenhoek het net liet bollen: 3-0.

Was er vóór de 3-0 nog hoop in harten van de oranje-witte aanhang op een goede afloop, ná die treffer verdween die. Het moet gezegd, de acteurs binnen de lijnen lieten de kopjes niet hangen en bleven vechten voor een beter resultaat. Die instelling werd niet beloond met een treffer. Mogelijkheden daartoe waren er wel, waarbij dan overigens ook moet worden aangetekend dat aan de overzijde ook kansen op 4-0 te zien waren.

Het bleef dus bij 3-0. Een prachtige serie van KVC Oranje werd abrupt afgebroken. Helemaal niets bijzonders, zeker als je bedenkt dat je nieuw bent op een hoger niveau en nog altijd de tweede plek op de ranglijst inneemt. ‘Scherven bijeen rapen en op naar de volgende ronde”, oftewel ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen” is dan het motto. Die nieuwe kans komt er volgende week, thuis tegen ongenaakbare koploper RVU, een topper om naar uit te kijken.

Tekst Werner Nijssen (KVC Oranje)
Bron In der Wandelgangen

November

28 nov GROTE CLUBACTIE

GROTE CLUBACTIE


GROTE CLUBACTIE 2019 LOOPT TEN EINDE, 11 DECEMBER TREKKING, 12 DECEMBER UITSLAG !!!!!!

Deze uitslag wordt bekend gemaakt op onze website www.vvscm.nl, de website van de Grote Clubactie www.groteclubactie.nl en er komen uitslaglijsten in de kantine te hangen.

Beste lotenkopers en verkopers de Grote Clubactie 2019 loopt ten einde. Al hartelijk bedankt voor jullie inzet en de koop/verkoop van de loten. Tot nu toe staat ons derde elftal op de eerste plaats met de koop van 80 loten. Welk team gaat hun nog passeren ? en er zijn nog loten beschikbaar ! Melden bij Vic Esten vesten@telfort.nl of 06 511 750 29. De opbrengst is voor onze jeugd en dit jaar worden er nieuwe carnavalscapes mede gefinancierd. Nogmaals de laatste loten voor wie ? € 3,- per stuk, 4 loten voor € 10,- . Hoofdprijs € 100000,- 2 de prijs Volkswagen Up en honderden andere prijzen!

Alvast bedankt,
Jeugd vv SCM.

December

2 dec Sinterklaas foto,s

Sinterklaas bij vv SCM


Gisteren tijdens het gezellige Sinterklaas bezoek heeft onze fotograaf Koos Wijnants de nodige plaatjes geschoten. Zie voorbeeld de overige foto's volgen zo spoedig mogelijk.
Meer foto's

5 dec Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

Logo vv SCM

ALGEMENE LEDENVERGADERING vv SCM 2018/2019

Het bestuur van vv SCM roept haar leden op tot het bijwonen van de algemene ledenvergadering die gehouden wordt op

Vrijdag 17 januari 2020 om 21.00 uur

In onze kantine aan de Toustruwe 10. In het belang van vv SCM rekenen wij op jullie aanwezigheid en hopen jullie allen te mogen begroeten. 1. Opening van de vergadering:
 2. Vaststelling van de notulen van de vorige vergadering:
 3. Jaarverslag van het bestuur:
 4. Financieel jaarverslag over afgelopen boekjaar:
 5. Goedkeuring van de balans en staat van baten en lasten:
 6. Verslag kascommissie: Felix Kallen, Zjer Cramer en Roderique Klassen. John Geraerts is reserve.
 7. Verkiezing kascommissie: Felix Kallen is aftredend.
  Het reserve lid John Geraerts kan gekozen worden als het 3e lid van de kascommissie voor 2019-2020.
  Er zal 1 nieuw lid worden gekozen als reserve.
 8. Benoeming bestuursleden:
  De volgende bestuursleden zijn aftreedbaar:
  - Jan Wijnants (voorzitter).
  Na een periode van ongeveer 19 jaar als voorzitter (13 jaar bij Standaard en 6 jaar bij fusieclub SCM) geeft Jan graag de voorzittershamer over aan zijn opvolger.
  - Nico Janssen (pr-zaken).
  Nico Janssen zal ons, na een periode van ongeveer 25 jaar gaan verlaten.
  Het bestuur is drukdoende om geschikte kandidaten te vinden voor beide functies.
  De heren Wijnants en Janssen stellen zich NIET herkiesbaar als bestuurslid.
  Eventuele nieuwe kandidaten voor een bestuursfunctie:
  Onder verwijzing naar de statuten kunnen door ten minste drie leden kandidaten voor de bestuursfunctie worden voorgesteld. Eventuele kandidaten dienen 24 uur voor deze vergadering in het bezit te zijn van het secretariaat.
 9. Rondvraag:
 10. Afsluiting door de voorzitter.
De notulen en het financiële verslag 2018/2019 liggen vanaf 19.00 uur ter inzage in de kantine van vv SCM. Afmelden voor genoemde vergadering kan bij alle zittende bestuursleden.

Het bestuur
1 december 2019

13 dec Trekking grote clubactie

Trekking

Grote Clubactie

Iedereen bedankt voor de moeite van het verkopen en deelnemen aan De Grote Clubactie.

Jeugdleden, jeugd en hoofdbestuur.

Naar lotchecker Naar trekkingslijst